• 150 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZDE KARGONUZ BEDAVA
  • YENİ PROTEYİN BARIMIZI DENEDİNİZ Mİ ?
  • TÜRKİYE'nin EN İYİ KAHVESİNİ ÜRETİYORUZ
  • GREEN BROWN -
150 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZDE KARGONUZ BEDAVA
14.01.2023
Türkiye'nin En İyi Kahvesi

Türkiye'nin En İyi Kahvesi

Türkiye’nin En İyi Kahvesi, kavrulmuş kahve çekirdeklerinin çeşitli aroma işlemlerinden sonra içime hazır bir hale getirerek sunan ve kıvamı her zaman yakalamayı başaran GreenBrown Türk Kahvesidir.

Türkiye’nin En İyi Kahvesi , meyve çekirdeklerinin olgunlaşmasından başlayarak, sağlıklı bir şekilde işlenmesi ve aromasının hazırlamasına kadar geçen titiz bir çalışma ortamında ortaya çıkan leziz bir üründür. Bu minvalde diğer kahve markalarından farklı olarak tüketiciye hitap edebilmeli ve sağlığa zararlı olmayan yöntemler uygulanarak üretilmelidir. Türkiye’nin En iyi Türk Kahvesi markası olan GreenBrown kahve işleme sanatında öncü bir yaklaşımla kahvenin tadını zirveye taşıyor.

Kahve tutkunlarının severek tükettiği ve tüm mecralarda tavsiye ettiği Türkiye’nin en iyi kahve tavsiyelerinden biri olan GreenBrown ,kahveseverlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Tropikal toprakların tüm dünyaya armağan ettiği kahveyi, tüm insanlarla buluşturma bilincini taşıyan markamız, kahveseverlere her içimde aynı kalite ve keyfi ulaştırmayı hedefliyor. GreenBrown kısa bir sürede piyasaya çıkmasına rağmen kaliteli bir şekilde tadı, köpüğü ve kokusuyla Türkiye’nin en iyi kahvesi olarak satışlarına devam etmektedir. Green Brown diğer kahvelere oranla çok daha fazla köpürmekle birlikte, köpüklü Türk kahvesi tutkunları için en ideal ürünlerden biridir. Türk Kahvesi konusunda olduğu gibi diğer kahve çeşitlerinde de aynı başarı ve takdiri yakalayan Green Brown dünyaya yeni bir lezzet sunma vizyonuyla üretime devam ediyor.

Türkiye’nin En İyi Kahvesi Tavsiye

Türkiye’nin En İyi Kahvesi Tavsiye araştırmalarında ilk sıradaki yerini koruyan GreenBrown kahve aşıklarının ilk tercihi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kahvenin ekilmesinden öğütülmesine kadar her süreçte kendi yöntemlerini özenle uygulayan Türkiye’nin en iyi kahvesi GreenBrown harika tatlar, muhteşem yudumlar, zengin aromalar üretmeye devam ediyor. Günümüzde giderek artan ve sevdalısı çoğalan kahve modernizm toplumda en fazla tüketilen içecek gruplarından biridir. Ülkemizde ise her ne kadar en çok tüketilen ürün çay olsa da , kahve tüketen insanların sayısı da olabildiğince yüksek.

Türkiye’nin en iyi kahvesi olan GreenBrown’u sabah uyandığınızda, öğlen arası, çalışırken, seyahat ederken ya da film izlerken her zaman içebilir ve anınızı güzel bir kahve ile taçlandırabilirsiniz.

Kahve Çeşitleri Nelerdir ve Kahve İsimleri

Kahve Çeşitleri Nelerdir ve Kahve İsimleri hakkında ayrıntılı bilgiye bu başlık altından erişim sağlayabilirsiniz.Günlük yaşantınızda arkadaşlarınızla oturup sohbet etmek,eğlenmek için uğradığınız bir kafede, menüye baktığınızda birçok kahve çeşidiyle karşılaşabilirsiniz. Bu kahvelerin adını bilmenizden ziyade içeriğini, nasıl işlendiğini, içerisine ne katıldığını bilmek, vereceğiniz siparişin ağız tadınıza uymasında doğru bir seçenek tercih etmenize olanak tanıyacaktır. Kahve çeşitleri ile birlikte iyi bir kahve deneyimi için kahve çeşitlerini de bilmekte oldukça yarar vardır.

Kahve içmek genel kanı olarak alışkanlık gibi izah edilse de dünyadaki pek çok kişi için vazgeçilmez eylemlerden biridir. Kimileri günlük maratonuna bir bardak kahve olmadan başlayamazken kimileri ise günün belli başlı saatlerinde sayısız kahve tüketmeden o günü tamamlayamıyor. Her çeşidin hitap ettiği bir kahve türü olduğu aşikardır. Gelin hep birlikte kahve çeşitleri nelerdir ve kahve isimlerini inceleyelim.

1- Espresso

En çok tercih edilen kahve isimleri arasında İtalya kültürüne ait olan Espresso ilk sıralarda yer alıyor. İnce çekilmiş ve koyu kavrulmuş ayrıca kendine has bir kıvama sahip Êspresso kahve tutkunlarının önemli bir kahve tercihlerinden biridir.

Yalnızca kıvamı ve lezzeti ile değil görüntüsü ile de kahveseverlerin sevdiği Espresso'nun sadece kendisine özgü olan en önemli özelliğinin ise yüzeyinde beliren köpüğü olduğu aşikardır. Tarif etmeye çalıştığımız bu köpüklü yüzeyin oluşmasındaki temel etken, Espresso’nun bu adı alma nedeni olarak da gösterilen basınçla yapılan demleme tekniğidir.

2- Cappuccino

Dünyanın her bölgesinde yaygın olarak tüketilen bir diğer kahve ismi ise şüphesiz Cappuccino’dur. Espresso gibi İtalya merkezli bir kahve çeşidi olan Cappuccino, Espresso ve sütün eşsiz uyumu olarak da ifade edilebilir.Sözcük anlamı ise pelerin ve cübbe anlamına gelen Cappuccino, Viyana’daki keşişlerin giydiği bir kıyafet olan capuchin sözcüğünden türetilmiştir. Cappuccino’nun rengi capuchin ile benzerlik taşıdığından bu kahve çeşidi Cappuccino adını almıştır. Espressoya göre daha hafif bir kahve türüdür ve sütlü kahveseverler için ideal bir seçimdir.

3- Americano

Espresso’nun farklı bir diğer versiyonu ise Americano, Espresso’nun üstüne sıcak su katılması yöntemiyle hazırlanan bir kahve çeşididir. Fazlaca keskin yapısı ile bu lezzetli içecek, günün ilk saatlerine sert bir kahve ile başlamayı sevenlerin vazgeçilmez bir içeceğidir. Yapılışı ve demleme yöntemiyle kahveyle benzer bir lezzete sahip olduğu var sayılsa da aslında Americano, Espresso’nun kendisine kattığı kıvam sayesinde çok daha egzantrik, sert ve yoğun bir tada sahip oluyor.

4- Cafe Latte

En çok tüketilen ve en popüler kahve isimleri arasında olan bir diğer kahve türü ise Latte. Sözcük anlamı süt olan Latte, yapılışı esnasında kullanılan süt oranının fazla olması sebebiyle bu adı almıştır. Yapımı sırasında kullanılan köpük, süt ve kahvenin orantılı harmanlanması ise Latte'nin lezzetini oluşturan en temel unsur olarak karşımıza çıkıyor. Hafif ve yumuşak içimli olması sebebiyle Cafe Latte en çok tercih edilen kahve çeşitlerinden bir tanesidir.

5- Türk Kahvesi

En popüler kahve çeşitleri arasında olan bir diğer kahvede Türk Kahvesi’dir. Ortaya çıkma hikayesi Osmanlı dönemine kadar uzanan Türk kahvesi, Türk mutfağının ve Türk kültrünün en özel içecekleri arasındaki yerini hala korumaktadır.

Türk kültürünün en önemli alışkanlıklarından biri olan Türk kahvesi ile ilgili en önemli özellik, dünyada telvesi ile demlenen tek kahve türü olmasıdır. Bu benzersiz kahve türünün tadını ortaya çıkaran ise kahve çekirdeklerinin işleniş yöntemi, demleme yöntemleri ve çeşitli sunum ayrıcalıklarıdır.

6- Caffe Macchiato

İtalya’dan dünyaya yayılan ünü ile bir diğer kahve çeşidi ise Caffe Macchiato. İtalyanca sözlükte “leke, benek” gibi anlamları olan Macchiato, hazırlık aşamasında kullanılan süt oranının neredeyse nokta kadar olması sebebiyle Cafe Macchiato adıyla servis edilmeye devam etmektedir.

Espresso'nun yöntemi ile hazırlanan bir kahve çeşidi olan Macchiato, üzerine süt köpüğü katıldığından daha yumuşak içime sahip bir kahvedir. Kahveseverler tarafından sıcak ve soğuk olarak tüketilebilen popüler bir kahvedir.

7- Mocha

Mocha, adını kahve ticareti ile ünlü vilayetlerden biri olan Yemen’de bulunan Mocha limanından almıştır. Çikolata ve süt ile hazırlanan kahve türü olması ile en çok tercih edilen kahve türlerinden biridir.

8- Filtre Kahve

Filtre Kahve, kahveseverlerin en özel tercihlerinden biridir ve diğer kahve çeşitleri gibi demleme özelliği veya tüketilmeye başlandıkları yerlerden dolayı değil demlendikten sonra bir filtreden geçirilerek süzülmesi ve kendine özel bir yöntemi olması sebebiyle bu adı almıştır.

Metal ya da kağıt bir filtreden geçirilerek süzülen filtre kahve, bu pişirme yöntemiyle eşsiz bir lezzete ulaşarak kahve tutkunlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

9- Frappe

Frappe dünya üzerinde ilk olarak 1957 yılında Nestle markasının çocuklara yönelik ürettiği çikolatalı içecek sayesinde ortaya çıkan bir üründür. Yunanistan’da yapımına başlanan Frappe için hazır kahveye soğuk su eklenerek işlem sağlanıyor. Yapımından sonra bir miktar krema ya da dondurma ile kahvenizi zenginleştirebilirsiniz.

10- Marocchino

İtalya’da yoğun olarak tüketilen Marocchino, 1 shot Espresso, süt köpüğü ve Hindistan Cevizi tozuyla hazırlanan bir kahve çeşididir.

Size ulaştırdığımız kahveler ile bugüne kadar

0

Kahve demlendi .

Copyright 2022 - greenbrown.com